Breng uw vacatures onder de aandacht

Wachtwoord vergeten?

Uw vacatures bovenaan in Google?

Op vacaturerunner.nl heeft u de mogelijkheid om uw vacatures extra onder de aandacht te brengen. Zo weet u zeker dat uw vacatures gevonden worden en heeft u meer kans op het vinden van geschikte kandidaten. Vraag direct uw eigen account aan en maak kennis met de duidelijke, eenvoudige en snelle werkwijze van vacaturerunner.nl.

Vacaturerunner

Uw vacature onder de aandacht

Uw vacatures als TOP vacatures

U krijgt graag zoveel mogelijk respons op uw vacatures, zodat u er zeker van bent dat er interessante kandidaten tussen zitten. Door uw vacatures als TOP vacature op vacaturerunner.nl te plaatsen bent u er zeker van dat deze vaak bekeken zullen worden.

Uw vacatures bovenaan in Google

Vacaturerunner.nl besteed veel aandacht aan de positie van haar vacatures binnen Google. Door het plaatsen van uw vacatures op vacaturerunner.nl vergroot u aanzienlijk uw kans om gevonden te worden. Zo krijgen uw vacatures veel aandacht van potentiele kandidaten die gericht op zoek zijn naar een baan zoals u deze aanbiedt.

Onze tarieven

Gratis uw vacatures plaatsen

Het plaatsen van een 'normale' vacature op vacaturerunner is geheel GRATIS. U kunt al uw vacatures eenvoudig beheren via uw account. Vraag nu een account aan.

Voordelig als TOP vacature

U kunt uw vacatures voordelig onder de aandacht brengen. Bekijk hier onze tarieven.

Extra aandacht met een banner

Wanneer u zeker wilt zijn van veel respons kunt u kiezen voor een banner op onze homepage. Deze banner kan bijvoorbeeld linken naar uw vacature! Vul ons aanvraag formulier in.

Werkwijze vacaturerunner

Werkwijze vacaturerunner
Referenties