Vind nu mijn nieuwe baan

Zoek in
17410 vacatures

Vacature Adviseur Waterbeheer - Den Bosch
Nederland

Vacaturerunner

Functieomschrijving

Bedrijfsinformatie

De komende jaren staat het waterschap voor ingrijpende opgaven in haar beheergebied. Veel van de opgaven van het waterschap worden uitgewerkt in samenwerking met partners in het gebied. Daarnaast wil het waterschap ook actief bijdragen aan de plannen en opgaven van haar partners. Dit impliceert dat we de samenwerking met o.a. gemeenten, Rijkswaterstaat, terreinbeheerders, agrariërs en bewoners zullen intensiveren. Een belangrijke ontwikkeling is het programma voor ‘Weer, een uitdaging’ (https://www.technicus.nl/technische-baan/1070_120998_adviseur-waterbeheer/ ). In dat kader willen we slim samenwerken om wateroverlast en watertekort van morgen aan te kunnen.

Vanwege het vertrek van één van de Adviseurs Waterbeheer zoekt Waterschap Aa en Maas een Adviseur Waterbeheer. Als Adviseur Waterbeheer speel je een belangrijke rol bij de afstemming van plannen van het waterschap met de omgeving, en het koppelen van de opgaven van anderen.Adviseur Waterbeheer

36 uur | 's-HertogenboschFunctieomschrijving

Wij zoeken een stevige en enthousiaste adviseur die watersysteem-, gebieds- en onderhoudskennis samenbrengt in projecten van het waterschap en van gebiedspartners.

Je speelt de rol van ’spin in het web’ om ontwikkelingen in het gebied te volgen, te verbinden en samen met specialisten van het waterschap te vertalen in adviezen en oplossingen om daarmee optimalisaties, nieuwe inrichting en innovaties te kunnen realiseren. Je gaat zelf op zoek naar oplossingen en bent in staat om hierbij ook buiten de gebaande paden te treden. Je hebt daarbij oog voor de fase na inrichting: hoe kan de nieuwe situatie effectief en efficiënt worden beheerd en onderhouden. Je ondersteunt het afdelingshoofd en werkt samen met de gebiedsadviseur bij de voorbereiding van bestuurlijke overleggen en bent verantwoordelijk voor de coördinatie en advisering met betrekking tot het waterbeheer voor gemeenten waarmee we samen werken. Je bent in staat om vanuit verschillende belangen te denken en te doen, op zoek te gaan naar meerwaarde en weerstanden te overwinnen.

Contactgegevens

Rob Wolbrink

Bekijk deze vacature    Vacature opslaan

Datum

Datum geplaatst:
13-09-2017
Laatst geupdate:
13-09-2017

Bedrijfsinformatie

Bedrijf:
Waterschap Aa en Maas

Vacatureinformatie

Standplaats:
Den Bosch
Regio:
Nederland
Opleidingsniveau:
HBO
Uren:
32 - 40 uur
Functiegroep:
Onderwijs - Opvoeding - Onderzoek
Juridisch - Bestuurlijk
Politie - Beveiliging - Defensie
Salaris:
Salaris in overleg