Vind nu mijn nieuwe baan

Zoek in
17410 vacatures

MBI voedingsvoorlichting; diëtist of commerciële partner
Zuid-Holland

Vacaturerunner

Samenvatting

Organisatie:
Onze cliënt is een vernieuwende diëtistenorganisatie. Grotendeels werkzaam met digitale technieken en sinds kort ook via een cross-over tussen e-health en de klassieke diëtist. De markt is breed en heeft een enorme potentie.
De basis is stabiel, wordt nu doorontwikkeld en naar de markt uitgerold. Tijd om het team en daarmee de organisatie verder te versterken. Deze versterking zoekt men in het diëtistenvak en in de commercie. Betreffende de commercie richt de organisatie zich rechtstreeks op de consument, maar ook op samenwerkingsverbanden met derden (waaronder andere zorgverleners). Men wil ondernemende personen en geen loonslaven. Vandaar dat gezocht wordt naar een diëtist en/of commerciële kanjer welke zich wil inkopen in deze vernieuwende organisatie. In overleg kan de management buy-in (MBI) deels in arbeid plaatsvinden.

Functieomschrijving

Functie:
De ondernemer-diëtist zal de eindverantwoording krijgen over het vakinhoudelijke deel van de dienstverlening. Hij of zij zal de overige diëtisten aansturen, maar zich ook heel duidelijk bezig houden met de dienstverlening zelf.
De ondernemer-commercieel manager zal de eindverantwoording krijgen over het commerciële deel van de dienstverlening. Marketing technisch zal er een nauwe samenwerking zijn met de huidige aandeelhouder/directeur. Hij of zij zal in staat moeten zijn de rechtstreekse verkoop verder te stimuleren, maar tevens een belangrijk deel bezig zijn met het aangaan van samenwerkingsverbanden met andere organisaties binnen of buiten de zorgbranche.

Functie-eisen

Profiel:
• Ervaren diëtist of commerciële kanjer;
• Niet bang om handen zelf vuil te maken;
• Creatief, initiatiefrijk en oplossingsgericht;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Hoogwaardige en actuele kennis van diëtetiek;
• Of bewezen B2B en B2C commerciële successen;
• Gek van voeding en gevoel voor gezondheid;
• Affiniteit met de digitale wereld;
• Voldoende financiële slagkracht;
• Ondernemend.

Contactgegevens

Aanbod:
Mogelijkheid om als mede eigenaar de meest moderne en klantgerichte diëtistenorganisatie van Nederland uit te bouwen. Geen saaie uitvoerende functie, maar een functie waar veel van je wordt gevraagd. Potentieel marktleider in Europa.

Contact:
Wil je deeleigenaar worden van een vernieuwende diëtistenorganisatie en wil je daar ook aan meewerken, dan is deze MBI mogelijkheid een zeer interessante.
Stuur dan, onder vermelding van P01-281, je CV als Word bijlage naar leo.vuijst@bsp-staffing.nl. Heb je eerst nog vragen dan kun je per e-mail of telefoon (010-4414000) contact opnemen met Leo Vuijst.

Bekijk deze vacature    Vacature opslaan

Datum

Datum geplaatst:
12-06-2014
Laatst geupdate:
12-06-2014

Bedrijfsinformatie

Bedrijf:
Voedingsvoorlichting

Vacatureinformatie

Standplaats:
Rijnmond
Regio:
Zuid-Holland
Opleidingsniveau:
HBO
Uren:
32 - 40 uur
Functiegroep:
Zorg - Medisch - Ontspanning
Commercieel - Verkoop