Vind nu mijn nieuwe baan

Zoek in
6307 vacatures

Diëtist specialist, deeltijd, landelijk
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Vacaturerunner

Samenvatting

Organisatie:
DietCetera (www.dietcetera.nl) is een diëtistenorganisatie. De diëtisten van DietCetera verstrekken, op basis van voedingsdoelen, voedingskennis en dieetadviezen aan haar cliënten. Wij doen dat plaats- en tijdsonafhankelijk en volgens de wensen van onze cliënten. Onze missie is zoveel mogelijk mensen helpen de juiste voedingskeuzes te maken in relatie tot hun lichaam en geest. De cliënt wordt door ons gestimuleerd in zelfmanagement.
Voor veel voedingsdoelen hebben we voedingsadviezen, weekmenu’s, variatielijsten en voedingsplannen gedetailleerd en hoogwaardig uitgeschreven. Deze worden als digitaal document of in boekvorm aan de cliënten verstuurd. De diëtistconsulten en cliëntbegeleiding gaat via digitale media zoals e-mail, webchat, webcam of telefoon.
We zoeken nu extra diëtisten welke, via digitale media, onze cliënten willen adviseren en begeleiden. Wij streven naar een specialistisch diëtistenteam welke, wanneer specifieke diëtistenkennis benodigd is, deze op afstand kan bieden.

Functieomschrijving

Functie:
De diëtist specialist heeft, naast DietCetera, gewoon andere eigen activiteiten. Wanneer een cliënt met een specifiek voedingsdoel een consult bestelt, zal de betreffende diëtist door DietCetera worden gevraagd namens DietCetera het digitaal consult(en) te verlenen.
De cliënt heeft vooraf aangegeven wat de gewenste contactvorm is, doch de diëtist kan/mag de cliënt adviseren te gaan voor een ander medium. Het tijdstip van het consult wordt door de diëtist met de cliënt afgesproken. Dat kan synchrone (webchat, webcam of telefoon) of asynchrone (e-mail) communicatie zijn.
Het consult wordt door de diëtist aangetekend in het digitale cliëntendossier, dat door DietCetera wordt aangeleverd. Een enkelvoudig consult bedraagt bruto maximaal 15 minuten, waarvan gemiddeld netto 10 minuten contacttijd met de cliënt. De diëtist kan met de cliënt afspreken meerdere consulten te combineren tot één langere sessie.
De cliënt bepaalt zelf of hij/zij, vooraf door de betrokken diëtist, een persoonlijke analyse wil laten maken (op basis van een uitgebreide vragenlijst en voedingsdagboek). Dit houdt dan ook in dat de consulten kunnen wisselen in maatwerk, effectiviteit, frequentie en aantal. Maar ook dat we bepaalde consulten zelfs helemaal niet gaan uitvoeren omdat we dat niet passend vinden.
Wanneer de cliënt vooraf ook schriftelijke adviezen heeft ontvangen zullen deze, in vertrouwen, ter beschikking worden gesteld aan de diëtist welke de consulten en begeleiding op zich neemt.

Functie-eisen

Profiel:
• Uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Hoogwaardige en actuele kennis van diëtetiek;
• Ervaren diëtist en gespecialiseerd in bepaalde vakgebieden;
• Kwaliteitsgeregistreerd volgens Kwaliteitsregister Paramedici;
• Heeft een hoogwaardige PC met voldoende digitale bescherming;
• Heeft op eigen werkplek beschikking over een snelle internetverbinding;
• Heeft een goede telefoonverbinding waar ongestoord kan worden gebeld;
• Affiniteit met de digitale wereld;
• Is flexibel en klantgericht;
• Betrouwbaar.

Aanbod:
Interessante mogelijkheid om huidige leegloopuren te vullen. Meehelpen het diëtistenvak laagdrempeliger te maken en daarmee een groter publiek het belang van ‘passende en hoogwaardige voedingsadviezen’ te bieden. Niet meer gebonden zijn aan een regio voor het ten gelde maken van de specialistische kennis. Tijdsbesteding en beloning op basis van werkelijke omzet. Gezien de lastige arbeidswetgeving wordt het een zakelijke overeenkomst en geen arbeidscontract.

Contactgegevens

Contact:
Ben je een goede, modern denkende diëtist, gespecialiseerd in bepaalde vakgebieden en heb je nog tijd voor extra cliënten? Stuur dan je motivatie en CV als Word bijlage naar leo.vuijst@dietcetera.nl.

Bekijk deze vacature    Vacature opslaan

Datum

Datum geplaatst:
23-04-2015
Laatst geupdate:
23-04-2015

Bedrijfsinformatie

Bedrijf:
DietCetera

Vacatureinformatie

Standplaats:
Eigen woonplaats
Regio:
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Opleidingsniveau:
HBO
Uren:
Minder dan 24 uur
Functiegroep:
Zorg - Medisch - Ontspanning
Salaris:
Deel van de omzet