Vind nu mijn nieuwe baan

Zoek in
17616 vacatures

Projectleider IT
Nederland

Vacaturerunner

Bedrijfsprofiel

Delft.

Functieomschrijving

36 uur per week HBO ICT / AutomatiseringJouw functie

Weet jij je staande te houden in ons politieke krachtenveld, kun je leiding geven aan tactische projecten én heb je affiniteit met IT? De Gemeente Delft is op zoek naar een projectleider IT.Meebouwen aan de gemeente Delft: jouw functie

Als Projectleider IT bij de Gemeente Delft stuur je IT projecten aan en ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, beheersen, uitvoeren en evalueren van projecten conform de opdracht m.b.t. geld, organisatie, tijd, informatie, kwaliteit en de vooraf gestelde randvoorwaarden. Je stuurt daarbij een groep medewerkers aan.Je voert opdrachten in een team uit en draagt bij aan de harmonie van de groep. Je neemt actief de verantwoordelijkheid voor het groepsproces en ziet toe op de planning van de werkzaamheden en het bewaken van de voortgang. Je weet communicatie zo aan te passen aan de situatie en het publiek dat het de juiste boodschap overbrengt.Enkele taken zijn:


  • Schrijven van projectplannen, het inrichten van de projectorganisatie en de aanbesteding van werk.

  • Nieuwe concepten en werkwijzen omtrent effectiviteit adviseren, projectmedewerkers aansturen en zorgdragen voor rapportages over de voortgang.

  • Projectuitvoering, adviseren, realiseren en regisseren van interactie met projectbetrokkenen.

  • Toetsing en verantwoording van behaalde resultaten, evenals adviseren over toekomstige projecten.

  • Netwerken: ontwikkelen en onderhouden van netwerken, bevorderen van samenwerkingen met partijen, bewaken en beheren van contacten en draagvlak creëren voor beleid.


De IT-afdeling jouw werkplek? Als Projectleider ben je werkzaam op onze IT-afdeling, die de regie op IT en werkplekbeheer heeft en verantwoordelijk is voor de opdrachtstrekking, uitvoering en advisering van de IT-infrastructuur en IT-projecten. Het is een essentieel onderdeel van de Gemeente Delft. De afdeling levert diensten op het gebied van advies en ontwikkeling, IT-infrastructuur, project- en applicatiemanagement om zo in te spelen op de steeds veranderende omgeving van de gemeente.

Contactgegevens

Ingrid Suiskens

Bekijk deze vacature    Vacature opslaan

Datum

Datum geplaatst:
13-09-2017
Laatst geupdate:
13-09-2017

Bedrijfsinformatie

Bedrijf:
Gemeente Delft

Vacatureinformatie

Standplaats:
Delft
Regio:
Nederland
Opleidingsniveau:
HBO
Uren:
32 - 40 uur
Functiegroep:
Juridisch - Bestuurlijk
Politie - Beveiliging - Defensie
Arbeidsbemiddeling
Salaris:
Salaris in overleg