Vind nu mijn nieuwe baan

Zoek in
17410 vacatures

Drupal developer, deeltijd mogelijk, Rotterdam
Zuid-Holland

Vacaturerunner

Samenvatting

Onze klant is een vlot en kundig internetbureau. Ze bouwen meer dan alleen maar websites. Men werkt zoveel mogelijk met open source systemen. Ze zijn daarbij specialist in Drupal. Ze hebben lokale maar ook internationale klanten. Van groot tot klein, van stichting tot commercieel bedrijf. Hun kantoor bevind zich op een uitstekend bereikbare locatie in Rotterdam. De sfeer is open en persoonlijk. Niet voor niets zie je ook af en toe de relaties of kinderen van de medewerkers het kantoor binnenwandelen. Maar de focus ligt natuurlijk wel op een goede dienstverlening. Wegens verdergaande groei willen ze hun team versterken met een ervaren Drupal ontwikkelaar.

Functieomschrijving

De Drupal developer zal zich natuurlijk bezig houden met het ontwikkelen van Drupal toepassingen. Dat kunnen allerlei projecten zijn. Van onderhoud tot volledige ontwikkelingen. Als enige op het project tot groepstrajecten met je collega’s. De gezochte ontwikkelaar heeft al enige jaren ervaring in en met Drupal en zal dan ook direct worden ingezet op één of meerdere projecten.

Aanbod:
Werken bij een vlotte internetorganisatie met een prettige collegiale werksfeer. Marktconform salaris. Vol- of deeltijd doch minimaal 24 uur per week. Bij deze organisatie ben je een persoon en geen nummer. Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Functie-eisen

• Minimaal 2 jaar ervaring met Drupal 6 en 7;
• Ervaring met PHP, JavaScript en jQuery;
• Ervaring met SVN-GIT en MySQL;
• Klantgerichte instelling;
• HBO werk- en denkniveau;
• Kan goed in teamverband werken;
• Goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Contactgegevens

Heb je interesse in deze uitdaging en voldoe je goed aan het profiel, dan zien we je CV als Word bijlage per e-mail (leo.vuijst@bsp-staffing.nl) met vermelding van P01-270 graag tegemoet. Heb je eerst nog vragen dan kun je per e-mail of telefoon (010-2842000) contact opnemen met Leo Vuijst.

Bekijk deze vacature    Vacature opslaan

Datum

Datum geplaatst:
15-07-2013
Laatst geupdate:
15-07-2013

Bedrijfsinformatie

Bedrijf:
Internetbureau

Vacatureinformatie

Standplaats:
Rotterdam
Regio:
Zuid-Holland
Opleidingsniveau:
HBO
Uren:
24 - 32 uur
Functiegroep:
Internet - ICT - Automatisering
Salaris:
Marktconform