Vind nu mijn nieuwe baan

Zoek in
17616 vacatures

Franchisenemers woningverhuur
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Vacaturerunner

Samenvatting

Onze opdrachtgever zoekt naar ondernemende personen die hun eigen bureau in de huurwoningbemiddeling willen exploiteren. Het is een goed draaiend concept welke via licenties aan de juiste ondernemers ter beschikking wordt gesteld. Men werkt met duidelijke afspraken en spelregels, zodat het concept landelijk gehandhaafd blijft. De landelijke promotie is geregeld en daarnaast worden er ook landelijke klanten aan u doorgespeeld. Maar uw eigen regio zal natuurlijk mede door uzelf bewerkt moeten worden. De ondernemer wordt ruimschoots ondersteund en start met een interne opleiding. Door het gehele land zijn nog diverse licentiemogelijkheden. Een verzorgingsgebied van 100.000 inwoners is al interessant genoeg.

Functieomschrijving

U gaat als licentiehouder uw eigen regio bedrijf opstarten. Daarbij maakt u gebruik van de ondersteuning van de franchisegever. Die ondersteuning ligt o.a. op het terrein van marketing en professionalisering. Maar ook ondersteuning bij de start van uw bedrijf en het verder uitbouwen van uw resultaten. Het opzetten van uw eigen bedrijf is intensief werk waar u alles kunt laten zien wat u in uw heeft. Een kantoorlocatie welke het niveau zolderkamer overstijgt wordt wel verwacht. Relaties bouwen en onderhouden is een belangrijk onderdeel van uw werk. De verhuurders en de huurders moeten namelijk beiden vertrouwen in u hebben. Maar natuurlijk is het matchen van vraag en aanbod in de huur woningmarkt uw basistaak.

Functie-eisen

• Betrouwbaar;
• Minimaal MBO niveau;
• Makelaarservaring niet vereist;
• Commercieel en ondernemend;
• Servicegericht en snel reagerend;
• Voldoende beheersing Engelse en Nederlandse taal;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Gedreven en met doorzettingsvermogen.

Contactgegevens

Aanbod:
Een interessante kans om uw eigen bedrijf te beginnen. Veel contact met mensen en organisaties. Eigen verantwoordelijkheid met de nodige ondersteuning. Zeer acceptabele licentie- en ondersteuningsvergoeding.

Contact:
Ben u toe aan een dergelijke uitdaging, dan zien we je CV in Word, onder vermelding van P01-272, met een begeleidend schrijven graag per e-mail (leo.vuijst@bsp-staffing.nl) tegemoet. Hebt u eerst nog vragen dan kunt u per e-mail of telefoon (010-2842000) contact opnemen met Leo Vuijst.

Bekijk deze vacature    Vacature opslaan

Datum

Datum geplaatst:
15-07-2013
Laatst geupdate:
15-07-2013

Bedrijfsinformatie

Bedrijf:
BSP-Staffing

Vacatureinformatie

Standplaats:
Verschillende locaties mogelijk
Regio:
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Opleidingsniveau:
MBO, HBO
Uren:
32 - 40 uur
Functiegroep:
Commercieel - Verkoop
Salaris:
Variabel