Vind nu mijn nieuwe baan

Zoek in
10727 vacatures

DevOps Engineer
Nederland

Vacaturerunner

Bedrijfsprofiel

Waar geloven wij in
Als innovatief en vernieuwend team binnen Van Lanschot staan wij ervoor dat onze klant altijd en overal zijn financiƫle informatie moet kunnen raadplegen.

Functieomschrijving

Je wilt graag voorop lopen als het gaat om technisch goed lopende CI/CD omgevingen. Je krijgt energie van het optimaliseren van deploy/build automation waarbij je de Business belangen niet uit het oog verliest. Je vraagt veel van anderen maar het meeste van jezelf. Logisch, want je weet waarvoor je het doet. Je gelooft in vooruitgang.DevOps Engineer

Fulltime, AmsterdamWat ga je doen


Je bent in een Scrum team dat verantwoordelijke is voor state-of-the-art web apps het technisch geweten. Zo ben je verantwoordelijk voor deployments naar verschillende (cloud) omgevingen, monitoring, troubleshooting, de technische inrichting en het technisch en functioneel ondersteunen van de overige leden van het Scrum team. Daarbij onderhoud je de contacten met andere teams zowel binnen als buiten de afdeling. Je automatiseert repeterende zaken en je bent de backup van de DevOps engineers in andere teams.

Contactgegevens

Bas Rapati

Bekijk deze vacature    Vacature opslaan

Datum

Datum geplaatst:
14-09-2017
Laatst geupdate:
14-09-2017

Bedrijfsinformatie

Bedrijf:
Van Lanschot

Vacatureinformatie

Standplaats:
Amsterdam
Regio:
Nederland
Opleidingsniveau:
HBO
Uren:
32 - 40 uur
Functiegroep:
Onderwijs - Opvoeding - Onderzoek
Politie - Beveiliging - Defensie
Arbeidsbemiddeling
Salaris:
Salaris in overleg