Vind nu mijn nieuwe baan

Zoek in
6307 vacatures

Senior Inkoper
Noord-Holland

Vacaturerunner

Samenvatting

De Inkoop Adviesgroep zoekt voor één van haar Opdrachtgevers een Senior Inkoper. Opdrachtgever is een grote verzekeraar gevestigd in provincie Noord Holland.

Functieomschrijving

Doel van de functie:

De Senior Inkoper is verantwoordelijk voor het regisseren en realiseren van een optimale zorginfrastructuur rond de ziekenhuisinstellingen met de hoogste schadelast (afbreukrisico’s) en strategische belangen, zodat de verzekerden continuïteit en bereikbaarheid van uitstekende zorg kan worden geboden tegen voor Opdrachtgever significant lagere kosten dan bij andere zorgverzekeraars. Hij/zij is vanuit de analyse van de ontwikkelingen rond deze instellingen verantwoordelijk, met het regio-inkoopteam, voor een constructieve samenwerkingsrelatie met de instellingen en de realisatie van het geprognosticeerde inkoopresultaat.

Functie-eisen

Academisch werk- en denkniveau (post doc);
Inkoopmanagement, verzekeringstechnische, financiële, juridische context van de zorg. Als pre een medisch-inhoudelijk opleiding;
5-10 Jaar werkervaring in “ analytische” functies en dan met name in de zorg/MSZ (goed netwerk), kennis/ervaring van zorgverzekeraars, adviseur van senior management, ervaring met strategisch commerciële processen en complexe onderhandelingen, projectmatige ervaring, kunnen delegeren, overzicht houden en veel tegelijk kunnen managen;

Contactgegevens

Voor inlichtingen en vragen over de functie kun je contact opnemen met Henk Vrieling, bereikbaar via telefoonnummer 06-42117110. Je sollicitatie per e-mail, onder vermelding van vacaturenummer V2012.03 kun je voor 31-12-2012 sturen naar info@deinkoopadviesgroep.nl.

Bekijk deze vacature    Vacature opslaan

Datum

Datum geplaatst:
09-11-2012
Laatst geupdate:
03-12-2012

Bedrijfsinformatie

Bedrijf:
De Inkoop Adviesgroep

Vacatureinformatie

Standplaats:
Epe
Regio:
Noord-Holland
Opleidingsniveau:
Universitair, HBO
Uren:
32 - 40 uur
Functiegroep:
Logistiek - Inkoop